O nama
Opšte o tendama
Polukružne tende
Ravne tende
Tende za lođa terase
Baštenske tende
Fiksni tuneli
Suncobrani
Venecijaneri
Trakaste zavese
Plisse zavese
Rollo zavese
Mehanizmi za zavese
Rolo komarnici
Reference
Kontakt

POLUKRUŽNE TENDE

Polukružne tende proizvodimo od aluminijumskih komponenti čime je naglasak stavljen na dugitrajnost i jednostavnost u rukovanju. Omogućavamo Vam da sami kreirate svoju tendu, a to podrazumeva izbor samog oblika tende (CLASSIC, ELISSE, CALANDRATO), izbor boje i vrste platna, boje konstrukcije, ukrasnih gumenih traka, ukrasnog opšiva na karneru, kao i izbor oblika karnera. Podizanje se vrši preko PVC lagera, koji su raspoređeni tako da je sila pri podizanju podjednaka sa obe strane i samim tim je onemogućeno krivljenje profila što bi se inače vremenom pokazalo da je podizanje locirano samo na jednoj strani. 

Specifični modeli su model SPHERE, ukoliko imate kružnu fasadu i modeli CASCADE i PROLUNGA, ukoliko imate malu visinu na kojoj tenda treba da se montira, a potrebu za većom dubinom tj. izbačajem.

Platna koja Vam možemo ponuditi kao rešenje za Vašu tendu jesu PVC i akrilna platna španskog prizvođača S.A. Recasens.

Na končanu osnovu od trevire obostranim nanošenjem polivinil-hlorida i dodatnim lakiranjem spoljašnjeg sloja, dobija se materijal za sve vremenske uslove, tzv. PVC. On se uglavnom koristi pri izradi polukružnih tendi, koje tokom cele godine stoje otvorene, kao i pri izradi holskih tunela.

(O akrilnom platnu više na stranici "Tende za lođa terase")